Over CDV Safety


Wie zijn we?

Het team van CDV Safety wordt geleid door Carl De Vos, die door zijn jarenlange ervaring in de hulpverlenings- en opleidingswereld, gespecialiseerd is in het geven en ontwikkelen van veiligheidsopleidingen en adviezen. Hij leidt zijn bedrijf en waakt over de kwaliteit, hij is de schakel tussen het bedrijf en de klant.

Zijn zoon Sem De Vos is, mede zaakvoerder. Hij is gedurende een aantal jaren, door hem opgeleid als volwaardig lesgever zodat hij ook heel wat lesonderwerpen kan geven. Hij staat tevens ook in voor de uitwerking van de technische ontwikkelingen van onze opleidingsmaterialen. Hij geeft opleidingen in het Nederlands en Engels.

Mamadou Tigané is onze vaste medewerker. Hij heeft zijn sporen al lang verdiend in de opleidingswereld. De petrochemische sector kent voor hem geen geheimen, maar hij weet ook zijn mannetje te staan in de “zachte” sector. Hij geeft opleidingen in het Nederlands, Frans en Engels.

Verder beschikken zij over een uitgebreid netwerk van freelancers, waar zij een beroep kunnen op doen.

 

Wat doen we?

Het opleiden van uw personeel en medewerkers is onze specialisatie.

Wij bieden een ruim gamma van veiligheidsopleidingen aan. De meeste van onze opleidingen bieden we aan op maat van uw bedrijf of instelling.

Wij bieden een aantal opleidingen  via "Blended learning" of e-learning aan.  Op deze   website komt u hier alles over te weten. Alle content in onze elektronische cursussen zijn eigen werk.

Wij zijn erkend door FOD WASO voor de opleiding "EHBO Hulpverlener". Uw medewerkers ontvangen, na het volgen van deze opleiding, een erkend certificaat.

Wij geven u advies over brandpreventie, eerste interventiemiddelen, noodplanning, EHBO, pictogrammen en signalisatie, enz... . Hierbij doen wij veiligheidsonderzoeken, inventariseren de risico's en zoeken samen met u naar de gepaste preventiemaatregelen.

Wij ontwerpen interne nood- en interventiedossiers of staan u hierin bij. Ook voor het ontwerp van uw evacuatieplannen kan u bij ons terecht.

U kan hierbij rekenen op de jarenlange ervaring van Carl De Vos en een persoonlijke aanpak, op maat van uw organisatie, staat hierbij centraal.